22 d’abril 2016

Punt de llibre digitalitzat per Sant Jordi


Fa unes setmanes, quan el Roc va descobrir la meva Wacom, i va veure que tot allò que escrivia i dibuixava amb el llapis digital es veia a la pantalla de l'ordinador, va flipar i es va entretenir tota una tarda fent gargots a la tauleta gràfica.
Un dies més tard, se'm va acudir la idea de fer un punt de llibre per Sant Jordi amb la tira de fotos tipus "Fotomaton" que ja et vaig ensenyar fa uns dies, en una de les cares, i amb un missatge de Feliç Sant Jordi escrit pel Roc i digitalitzat, en l'altre.


Així que un dia d'aquests el Roc s'hi va posar i va escriure directament a la tauleta digital "Feliç Sant Jordi 2016". Després vaig crear el document a mida 19 x 5 cm (per tal que fos igual que la tira de fotos) i vaig invertir el blanc i el negre (del fons i les lletres) per augmentar la sensació de contrast. Finalment ho vam imprimir en paper fotogràfic, vam enganxar amb cola les dues cares del punt de llibre i el vam plastificar.Ara només ens queda que dissabte faci bon dia i ens tornem a firar de llibres i contes!

Que tinguis una feliç diada!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

designed with love by lacapsadegaletes