04 de desembre 2015

Diari de nadal 2: El calendari d'adventAvui t'ensenyo la segona pàgina de l'àlbum, que és la que explica la història de la preparació del calendari d'advent que, com cada any, i com és normal, és una de les primeres coses que fem per nadal.

La d'avui és una pàgina simple, amb tres protectors de butxaca. En el protector de dalt a l'esquerra hi he posat la targeta decorada amb el número 2 del mini kit de l'Ashley Goldberg i en el de la dreta, la targeta amb la història d'avui i el cartronet decoratiu amb el dibuix del cor vermell. En el protector de baix, hi ha una foto de 10 x 15 cm, que com podeu veure és del Roc pujat a una escala, al rebedor de casa, posant cada xocolatina dins la seva boteta. Finalment, només hi he afegit la petita etiqueta beix, on hi diu "Be Merry", i que combina amb altres elements de la foto.

"Avui ja m’he enfilat a l’armari i he baixat les capses de llauna vermelles de nadal. En la primera hi havia les botetes del calendari d’advent però, abans de treure-les, he tornat al supermercat a comprar les xocolatines que m’havia oblidat. El Roc quan les veu fa la seva cara d’emoció, pica de mans, i diu “mama, me’n puc menjar una? please, please, please!!!” però, finalment, es conforma a ajudar-me a posar cada xocolatina dins la seva boteta i a pujar a l’escala per penjar el calendari a la paret del rebedor. Sort que això sol ja li ha semblat emocionant!"

Una abraçada!

2 comentaris:

  1. Quina idea més bonica aquesta del diari de Nadal i anar anotat tot allò que feu! Em sembla un record precios. He fet cap al teu bloc per casualitat però em quedo per seguir-te! Una abraçada

    ResponElimina

designed with love by lacapsadegaletes