03 de desembre 2015

Diari de nadal 1: La carta als reis


Estic veient que el diari de nadal d'aquest any serà més "clean and simple" que mai. Entre els colors de l'àlbum i de les targetes decorades (blancs, negres i daurats), i que, quan m'hi poso, sempre acabo pensant que menys és més pel que fa a la decoració, m'està quedant un disseny del tot minimalista. Però mira, em surt així!

Aquest any, la carta als reis, és el primer que hem fet a casa relacionat amb el nadal, i, és que ara que el Roc està aprenent a escriure, redactar la carta als reis l'ha motivat molt.

"El nadal ja és aquí. A casa ho sabem perquè el Roc, que està començant a aprendre a escriure, ha decidit que ha arribat l’hora de començar a redactar la carta als reis.  Estant assentat al sofà, ha agafat un foli i un bolígraf, i ha començat a preguntar com s’escriu “joc per la play”, “disfressa de Thor” i “entrades per eurodisney”. Ho escriu en una de les tauletes de centre i el Josep Manel s’instal.la al seu costat amb l’ordinador i busca diferents jocs i disfresses per saber quines són les que vol.  Jo agafo la càmera i començo a fer fotos d’aquest moment pel diari de nadal. Després, mirem junts un vídeo d’eurodisney (o com diu el Roc, de la casa del Mickey) i somiem que hi anem els tres el proper estiu; tot i que sabem que això els reis només els hi porten als nens que han estat molt bons ;)".

La primera pàgina de l'àlbum és una doble pàgina. En la pàgina de l'esquerra hi he posat un paper decorat de color blanc i motius daurats del mini kit de l'Ashley Goldberg, i he afegit un guarniment de cartró negre, amb el símbol "love this" en blanc, per crear contrast i, al mateix temps, un triangle visual amb el número 1 de la pàgina de la dreta i la jaqueta del Roc. En la pàgina de la dreta hi he posat la targeta del mini kit amb el número 1 (la primera cosa que documentem aquest nadal), la foto del Roc escrivint la carta als reis, amb el cartronet en forma de globus de còmic i la paraula "joy", i la targeta amb la història d'aquest moment decorada amb una mini estrelleta platejada.

Espero que t'hagi agradat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

designed with love by lacapsadegaletes