22 de desembre 2013

En mode nadal activat

Tot i que el dia 1 de desembre vam estrenar el calendari d'advent i ja hem posat el pessebre de playmòbil i hem començat a decorar una mica la casa, el dia en què realment em poso en mode nadal "on" és el 22 de desembre. Probablement, perquè al voltant d'aquest dia és quan comencen les vacances de nadal, però també perquè sempre m'ha agradat iniciar els preparatius, embolicar regals o fer galetes mentres sento de fons el cant dels nens de Sant Ildefonso i l'alegria i la il.lusió dels que els ha tocat la loteria i brinden amb cava. Avui, però, el 22 de desembre serà una mica diferent, perquè anirem amb en Roc a col.laborar amb la Marató per fer una petita mostra del que ha après aquest any com a "genet de ponis". I quan tornem, entrarem definitivament al NADAL amb majúscules.
Tot i això, ja fa dies que he fet una llista de totes les coses que vull fer durant aquestes festes: decorar la casa, guarnir l'avet, fer fotos, dissenyar la felicitació de nadal, fer un centre de taula, fer més fotos, fer galetes, fer el calendari del 2014, embolicar regals, fer una llista d'assoliments d'aquest any i de reptes per l'any que vé, fer més fotos, fer canelons, fer el tortell de reis i, és clar, escriure al bloc!...i fer un llibre amb totes les fotos que he fet!
Uff!...de moment...el que ja tinc obert és un taulell a Pinterest ("En mode nadal activat") per anar recollint tota la inspiració possible per aquest nadal.
I vosaltres, com ho porteu?Ja fa dies que esteu amb els preparatius? O, com jo, comenceu ara de ple?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

designed with love by lacapsadegaletes